ERASMUS+ PROJESİ LOGOMUZ 1. OLDU

03.02.2020 1488

03-02-2020

Avrupa Birliği Erasmus+ projeleri kapsamında Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve 1 Eylül 2019 tarihinde başlayan MUSIC AND ARTS IN NATURE, A KIND APPROACH TO LIFE (Doğada Müzik ve Sanat, Hayata İyi Bir Yaklaşım) isimli projemizin logosu için yapılan uluslararası yarışma sonuçlandı. Oylamada her ülke kendi okulunda yaptığı yarışmada ilk üçe giren logolarını İspanya'nın Tomelloso kentinde bulunan  "FEC Santo Tomás de Aquino La Milagrosa" okuluna gönderdi. İspanya'da bulunan ortak okulumuzun rehberliğinde öğrenciler kendi okullarının logosuna oy vermeden oy kullandılar. Oylama sonunda en yüksek puanı alan okulumuz logosu birinci seçildi. Yukarıda gördüğünüz Logomuz iki yıl sürecek projenin resmi logosu oldu.    Bu logoyu hazırlayan öğrencimiz 10/C şubesinden C.B. Genç'i kutluyoruz. Logo yarışması süresince desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Mehmet Emin Gökdere başta olmak üzere, resim öğretmenlerimiz Songül Okur, Aylin Atalay Dayan ile uluslararası oylamayı yöneten Bilişim öğretmenimiz Altan Durmuş'a teşekkür ederiz.

Proje Yürütücüleri: Gamze Arslanyiğit, M.Münir Uslu.