Ufuk Arslan Anadolu Lisesi

Vizyon: İstiyoruz ki, Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki, Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatların verildiğini bilsinler. İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin ilerlemesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın öneminin kavrasın İstiyoruz ki, Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Ve yine bilinsin istiyoruz ki… Türkiye; Milliyetçi, Halkçı, Devletçi, Laik ve İnkılapçı bir Cumhuriyettir.

Misyon: İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatların verildiğini bilsinler. İstiyoruz ki; Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin ilerlemesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın öneminin kavrasın İstiyoruz ki, Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Ve yine bilinsin istiyoruz ki, Türkiye; Milliyetçi, Halkçı, Devletçi, Laik ve İnkılapçı bir Cumhuriyettir.

Başarılar: Hem Bireysel ve Takım Sporları Dallarında Çeşitli Dereceler hemde Sosyal ve Kültürel Alanlarda Çeşitli Derecelerimiz vardır.

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: 08:15 - 15:25
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS KA 229 THE MORE YOU KNOW, THE MORE YOU LOVE ERASMUS KA 229 MUSIC AND ARTS IN NATURE ERASMUS PLUS ART AND CULTURE JOIN PEOPLE PROJESİ

WEB - https://ufukarslananadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - TUNAHAN MAHALLESİ ÜÇŞEHİTLER CADDESİ NO24 ERYAMAN 5. ETAP ETİMESGUT / ANKARA

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza Servis araçları bulunmaktadır ayrıca otobüs ve minibüs ile ulaşımı da vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK: Kızılay´A 30 Km. Ulus´a 27 Km. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: İlçe MEM’e 5 Km. Belediyeye 7 km Kaymakamlığa 6 km